Gastelse Obstacle Run 

Dit jaar zal de 2e editie van de Gastelse Obstacle Run weer plaatsvinden in de omgeving van het Gastelse bos. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen biedt Elementix vaste Bootcamp lessen aan, waar met oog op de GOR, bepaalde tips en tricks worden uitgedeeld en zo ook beoefend!

Heb jij vorig jaar moeilijk staan doen bij verschillende obstakels of ben je er stiekem omheen gelopen? (Eerlijk zijn nu...) Dan ben je nu op het juiste adres.  Als jij vorig jaar of bij een andere obstakel run veel uitdaging ondervond is dit een ideaal moment om bij deze gerichte Bootcamp aan te sluiten. Ben jij al (super)fit? Geen zorgen, wij bieden altijd een training op maat!!

Bij aanschaf van een 10-rittenkaart in oktober, neem je geheel gratis deel aan de GOR! De inschrijfkosten nemen wij voor onze rekening. Wees er snel bij, want de verwachtingen zijn dat de inschrijvingen snel vol zitten. Tijdens de run worden jullie ingedeeld in het "RAW Bootcamp / Elementix - team", waarbij we nog een leuke verrassing voor jullie in petto hebben.

Voor een goede indruk van een training, kom dan gewoon eens kijken. Klik HIER om je aan te melden voor een gratis training!