RAW Bootcamp

Welkom... en gefeliciteerd!

Je sportieve carrière is zojuist een stuk interessanter geworden! Tweemaal per week organiseert Elementix een training onder de naam RAW Bootcamp. Wij willen jou en je beste maatje eens uitnodigen het te proberen. Maak niet de fout door tegen jezelf te zeggen dat bootcamp te zwaar voor je is... Wij als trainers maken namelijk de bootcamp perfect voor iedereen op maat!

Bootcamp komt voort uit Amerikaanse militaire tradities. Deze vorm van sport wordt gebruikt om nieuwe rekruten fysiek en mentaal te vormen en sterker te maken!

Wij benutten elementen uit deze oorspronkelijke vorm van sport en zorgen daarbij tegelijkertijd voor een erg gezellige sfeer. Je kunt elke woensdagavond en zaterdagochtend bij ons terecht voor een gezonde (aanvullende) dosis sport. 

 

Sporten in de buitenlucht

Wij trainen altijd buiten en elke les is anders! De bootcamp gaat altijd door... maar je bepaalt zelf of je wel of niet komt trainen. Je betaalt dus nooit als je niet komt!

Tijdens onze trainingen staan sportiviteit en een gezellige sfeer voorop! Wij leren nieuwe bewegingen en coachen continu op een correcte uitvoering. Zo voorkomen wij blessures. Uiteraard houden we in ons trainingsprogramma ook rekening met eventuele eerdere blessures. 

Als ervaren sporters / docent lichamelijke opvoeding  staan wij altijd open voor vragen over voeding, sportschema's en blessures. 

Al overtuigd om te gaan voor een proefles? Dit is geheel kosteloos en geeft je de kans eens rond te kijken bij onze huidige groep. Niks te verliezen dus!

Tot snel! :)